NVM aankoopmakelaar Zaanstad - Alkmaar

Een huis kopen doe je niet zo maar. Tijdens het kopen van een huis komen er veel zaken op je af. Een huis kopen samen met een NVM aankoopmakelaar bespaart je tijd en geld. Onze lokale kennis en ervaring zorgen ervoor dat u met zekerheid uw huis kunt kopen.

Heeft u een huis gezien dat u aanspreekt, dan regelt uw NVM aankoopmakelaar een bezichtiging. Zo komt u er snel achter of de woning werkelijk aan uw wensen voldoet. Uw NVM aankoopmakelaar bekijkt het huis met andere ogen. Hij let vooral op het onderhoud van de woning en eventuele gebreken.

In sommige gevallen adviseert hij een bouwkundig specialist in te schakelen voor nader onderzoek. Op die manier kan de exacte staat van onderhoud van de woning worden bekeken. Ook hoort u van hem of er al meer bezichtigingen zijn geweest en welke biedingsprocedure wordt gehanteerd.

Wanneer u concreet een woning op het oog hebt, kan uw NVM aankoopmakelaar extra onderzoek naar de woning doen. Denk dan bijvoorbeeld aan het checken van het verplichte energielabel, de bestemmingsplannen, de milieuaspecten en andere gegevens zoals van het Kadaster, gemeente, provincie of eventueel een Verenigingen voor Eigenaars (VvE). 


Courtage NVM aankoopmakelaar

U kunt zich aanmelden voor alle diensten van een erkende NVM aankoopmakelaar voor een vast tarief van € 2.420,-. Dit is inclusief btw en andere bijkomende kosten. U weet dus precies waar u aan toe bent en u krijgt achteraf geen extra rekeningen.


Welke dienstverlening ontvangt u?

De bezichtiging

De waardebepaling
Op basis van de tweede bezichtiging hebben we al een eerste indicatie van de waarde en reële vraagprijs van de woning. De overige factoren die de waarde van de woning kunnen beïnvloeden zijn:

Onderhandelingen
Het onderhandelingstraject houdt rekening met de volgende factoren:

De eindcontrole

De oplevering en de notaris


Contact


Voor vragen of het voor het  maken van een (vrijblijvende) afspraak kunt u ons aanvraagformulier invullen. Onze aankoopmakelaar neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.