NVM taxateur voor de regio Alkmaar / Heerhugowaard

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Met ruim 3000 leden is er altijd wel een NVM makelaar bij u in de buurt.

Een NVM makelaar behartigt alleen úw belang. Daarnaast betekent het lidmaatschap van de NVM voor u zekerheid:

1. Kwaliteit: elk NVM lid moet voldoen aan strenge eisen. NVM-makelaars dienen zich bijvoorbeeld te houden aan de NVM Erecode. Daarnaast volgen ze verplicht cursussen en trainingen om hun kennis op peil te houden. En ten slotte heeft een NVM makelaar toegang tot de NVM Database, waarin allerlei data wordt verzameld. Uw NVM makelaar kan u precies melden wat de achtergrond is van een pand, in welke buurt het ligt en hoe lang het al te koop staat.

2. Profiteren van kennis en ervaring NVM leden zijn verenigd in een branchevereniging die in 2008 haar 110-jarig bestaan viert. De NVM helpt ze de kennis en kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast worden NVM-leden door een externe partij gecertificeerd voor vakbekwaamheid en volgen ze extra cursussen. Wanneer u zaken doet met een NVM lid, beschikt u dus altijd over de meest actuele kennis, gekoppeld aan jarenlange ervaring.